Logo Etna
Pizzeria - Ristorante Etna

Presentatie

Italiaans restaurant dat baadt in een zuiderse sfeer

Pizzeria – Ristorante Etna is sinds jaar en dag een begrip in de streek. Wij bereiden al onze gerechten steevast met verse ingrediënten en dragen daarbij de traditionele mediterrane recepten hoog in het vaandel. 

Van pizza’s en pasta’s tot vlees- en visgerechten als ossobuco en frutti di mare, wij brengen de pure Italiaanse keuken op uw bord. De typische zuiderse dolce far niente-sfeer maakt de ervaring helemaal af. Het mag dan ook niet verbazen dat we levensgenieters zoals de bekende componist Dirk Brossé tot ons vaste klantenbestand mogen rekenen.

Pizza met ham rucola en groenten
Kok Matteo

Beste pizzaiolo van Oost-Vlaanderen

Wie ons restaurant zeker de moeite waard maakt, is onze kok Matteo. Hij werd in 2010 tot beste pizzaiolo (of pizzabakker) van Oost-Vlaanderen uitgeroepen op de Horecabeurs in Gent. Een mooie bekroning op zijn harde werk. Eens u van zijn knapperige en rijkelijk belegde pizza’s geproefd heeft, zal u nooit meer anders willen!

Aangezien we een open keuken hebben, kan u vanuit het restaurant toekijken hoe wij met veel passie la cucina Italiana alle eer aandoen. Hoewel onze borden steeds goed gevuld zijn, hebben ze toch stuk voor stuk een verfijnde toets. Overtuigd door al onze troeven? Contacteer ons dan gerust telefonisch of via WhatsApp om een tafeltje te reserveren.